Yrityksen työtehobuustaus

Stressbusters, kaksi stressinhallintaan erikoistunutta psykologia ja uusin teknologia, tarjoaa yrityksesi työntekijöille ja avainhenkilöille kuormituksen ja palautumisen fysiologisen mittauksen (Firstbeat Hyvinvointianalyysi). Jokainen mittaukseen osallistunut saa tehokkaan stressinhallintavalmennuksen.

Helppo, huomaamattoman sykemittalaitteen avulla toteutettava mittaus antaa tiedot siitä, kuinka paljon kolmen vuorokauden aikana on stressireaktioita ja rentoutumista sekä millaisissa tilanteissa nämä ilmenevät. Mittaus selvittää myös yöunen aikana tapahtuvan palautumisen määrän ja laadun.

Mittauksen jälkeen jokainen työntekijä saa palautteen mittaustuloksista sekä yksilöllisen stressinhallintavalmennuksen (1h). Valmennus sisältää konkreettiset toimintaohjeet, joiden avulla ylimääräinen kuormitus saadaan purettua, palautuminen tehostuu ja yöuni paranee.

Ennen yksilöllisiä valmennussessioita järjestetään tiloissanne 1,5 h mittainen tietoisku stressinhallinnasta. Kokonaisuus sisältää uusinta tietoa stressistä ja palautumisesta, muun muassa helpoista ja nopeista rentoutusmenetelmistä.

Terve työntekijä on tehokkain!

Valmennus sopii myös yksityisasiakkaille.

 

Pyydä tarjous!

3 + 5 =